DE OPA JAN PROJECTEN

Alle projecten gaan over één ding: ontdekken! 

 

Voor leerlingen van het basisonderwijs is er (bijna) niets leuker dan met elkaar werken aan een van de Opa Jan projecten. Onze thema's maken dat leerlingen heel snel in de flow komen. Opa Jan nodigt leerlingen uit om met hem op avontuur te gaan. Soms doordat hij een probleem heeft, een andere keer doordat hij een winkeltje wil beginnen, of omdat hij iets probeert te onderzoeken. 

Opa Jan is al wat ouder, en kan het niet alleen: hij heeft bij alles de hele klas nodig. Via het digibord spreekt hij de klas toe en vraagt hij om hulp, laat hij filmpjes zien, of gaat hij met hen op ontdekkingsreis. Opa Jan maakt bij alles wat hij doet gebruik van een plannetje. In dit plannetje doorloopt Opa Jan met de kinderen een aantal stappen waardoor alles duidelijk wordt. Iedereen moet aan het werk, dan komt het goed. De kinderen worden uitgedaagd om met elkaar iets moois te maken. 

Opa Jan heeft gelukkig een heel aardig familielid (de docent-projectleider van Basisschoolprojecten), deze helpt de kinderen om te ontdekken, samen te werken en begeleidt het hele proces!

Talentontwikkeling in de basisschool met Opa Jan als rolmodel

ONDERNEMERSZIN

ONTLUIKEND ONDERNEMEN; WAAR LIGT JOUW TALENT?

PROJECT 1
Het winkeltje van Opa Jan
PROJECT 2
Opa Jan droomt hardop
PROJECT 3
Opa Jan lost het op
PROJECT 4
Opa Jan gaat op vakantie
PROJECT 5
Opa Jan kan het niet alleen
PROJECT 6
Opa Jan vindt het uit
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© Copyright 2019 by Basisschoolprojecten.nl

Contact

Tel: 06 23766720

Email: info@basisschoolprojecten.nl

Adres

Basisschoolprojecten.nl

Nieuw MIlligenseweg 8, 

3775KS Kootwijk - Gelderland